Baby zwemkraag

Nieuw en revolutionair product voor baby’s vanaf drie maanden oud dat het mogelijk maakt om in het water te drijven en op deze manier van volledige bewegingsvrijheid in het water te genieten.

Met de Swimava baby zwemkraag om kan je baby op een unieke en natuurlijke manier het water en zwemmen ervaren en ontdekken. De Swimava baby zwemkraag maakt op deze manier badderen en zwemmen nog leuker voor baby en ouders! Nog voordat een baby kan lopen of kruipen, kan een baby zich al bewegen in het water! Met de unieke Swimava baby zwemkraag kan jouw baby de beginselen van het zwemmen ontdekken en ervaren en ondertussen wordt je baby aangemoedigd vroeg te leren en zich te ontwikkelen, al vanaf drie maanden oud. De eerste stap in baby’s waterveiligheid is om op een veilige manier te leren omgaan met water.

Met de Swimava baby zwemkraag kan je baby zich vrij bewegen met armen en benen in het water en kan je baby op een natuurlijke manier kennis maken met de eigenschappen van het water.

 

De Swimava baby zwemkraag biedt meer voordelen bij gebruik bij het baby zwemmen en het in bad doen. 

De Swimava baby zwemkraag stimuleert psychische en lichamelijk ontwikkeling vanaf jonge leeftijd.

Baby zwemmen in het algemeen moedigt reguliere eet- en slaappatronen aan.

De Swimava baby zwemkraag verbetert de ontwikkeling van de belangrijkste spieren en coördinatie.

De Swimava baby zwemkraag verbetert uw baby’s kracht, balans, uithoudingsvermogen, ademhaling en coördinatie.

Baby zwemmen in het algemeen bevordert het belangrijke hechtingsproces tussen ouders en baby. Dit helpt bij het opbouwen van een vertrouwensband en de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden.

De Swimava zwemkraag kan helpen voorkomen dat uw baby een verkoudheid oploopt tijdens het baden of zwemmen omdat het lijfje van uw baby onderwater in het warme water is (dit in tegenstelling tot zwemzitjes).

Baby zwemmen met de Swimava baby zwemkraag kan een ideale activiteit zijn voor baby’s met een handicap, die op een andere manier niet zo mobiel zouden kunnen zijn. Baby’s met spasticiteit, klompvoetjes en hemiplegie hebben allemaal baat bij het gebruik van de Swimava baby zwemkraag.

 


De Swimava baby zwemkraag is gemaakt van stevig en sterk hypoallergeen PVC plastic en is vrij van Bisfenol A en alle Phthalaten. De zwemkraag heeft een hoefijzervorm en bestaat uit twee aparte luchtkamers die het hoofdje van de baby in het water boven water houden.  Bij het omdoen van de zwemkraag dien je met twee ouders of verzorgers te zijn zodat het omdoen gemakkelijk gaat. Daarna sluit je de kliksluitingen aan de bovenkant en onderkant en is je baby klaar om te badderen en te genieten van het warme water.

Zodra de baby de Swimava baby zwemkraag om heeft kan de baby zich vrij bewegen in het water met armpjes en beentjes. De zwemkraag ondersteunt het hoofdje terwijl de rest van het baby’s lichaampje onderwater is. Onder water is het menselijk lichaam nagenoeg gewichtloos. Het is dus niet zo dat het gewicht van de baby rust op de zwemkraag, maar alleen het hoofdje.

De Swimava baby zwemkraag kun je gebruiken in openbare zwembaden, maar ook thuis! Thuis kun je de Swimava baby zwemkraag gebruiken in een diepe badkuip of in combinatie met het Swimava opblaasbare baby badje. Uw baby kan optimaal gebruik maken van de zwemkraag als hij of zij zich in een waterdiepte bevindt dat net iets dieper is dan de baby lang is, zo kan de baby optimaal de bewegingsvrijheid ervaren. Gebruik de Swimava baby zwemkraag niet in open buitenwater zoals meren, rivieren en de zee.
 

Wanneer kunt u de Swimava baby zwemkraag gebruiken?
Zodra uw baby zelf zijn hoofdje kan optillen vanuit buikligging is het mogelijk de zwemkraag te gebruiken. De zwemkraag is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden en tot 18 maanden met een maximaal lichaamsgewicht van 13 kg.

Bekijk de Swimava producten


Dit product is geen reddingsmiddel en beschermt niet tegen verdrinking.
Gebruik dit product alleen onder continu en competent ouderlijk toezicht.

Laat uw baby nooit alleen in het water en blijf altijd binnen handbereik van uw baby.
Lees voor het gebruik de handleiding met product- en veiligheidsinstructies goed door.

 

Over Swimava

Swimava baby zwem- en badproducten zijn zorgvuldig ontwikkeld met in gedachte de baby’s gezondheid en veiligheid. Onze focus ligt op de vroege ontwikkeling van baby’s door babyzwemmen, bewegen in het water te stimuleren en plezieriger te maken. Jouw baby’s gezondheid en zwemveiligheid zijn onze hoogste prioriteit omdat wij er zeker van zijn dat dit andersom ook zo is.

Facebook