Over Swimava

Swimava Baby zwem- en badproducten zijn zorgvuldig ontwikkeld met in gedachte de baby’s gezondheid en veiligheid. Onze focus ligt op de ontwikkeling van baby’s door babyzwemmen, bewegen in het water door baby’s te stimuleren en plezieriger te maken. Jouw baby’s gezondheid en zwemveiligheid zijn onze hoogste prioriteit omdat wij er zeker van zijn dat dit andersom ook zo is.

S&C Distributie B.V. is de exclusief importeur/distributeur van Baby-B China Products handelend onder de naam Swimava. Baby-B China Products / Swimava producten worden in Nederland geïmporteerd door S&C Distributie B.V. gevestigd te Almere, Nederland.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten en groothandel partners (wholesale), neem contact met ons op, klik hier

Over Swimava

Swimava baby zwem- en badproducten zijn zorgvuldig ontwikkeld met in gedachte de baby’s gezondheid en veiligheid. Onze focus ligt op de vroege ontwikkeling van baby’s door babyzwemmen, bewegen in het water te stimuleren en plezieriger te maken. Jouw baby’s gezondheid en zwemveiligheid zijn onze hoogste prioriteit omdat wij er zeker van zijn dat dit andersom ook zo is.

Facebook